Pumpkin Spice Palmiers

Pumpkin Spice Palmiers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pumpkin Spice Palmiers. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 24. 505 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, nucșoară proaspătă, ghimbir pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pumpkin Spice Palmiers, Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, și Condimentează-Ți Viața: Fursecuri Pentru Micul Dejun Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați dovleacul, 1/2 cană de zahăr și apa într-o cratiță mică și aduceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească complet la frigider.
3
Bateți 1 cană de zahăr, condimente și un vârf de sare împreună și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Trim, refrigerate foetaj laminate la 1/8 inch într-un dreptunghi elegant, aproximativ 20x14 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
5
Ungeți cu grijă foaia de patiserie pe ambele părți cu siropul și puneți resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
6
Presărați ambele părți ale foii de patiserie cu amestecul de zahăr rezervat, economisind jumătate pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Rotiți marginile exterioare (partea de 20 de inci) a foii de patiserie în bobine una spre cealaltă, astfel încât cele două margini înfășurate să se întâlnească în mijloc. Înfășurați bobinele strâns în plastic și puneți-le la congelator timp de patru ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
8
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți ruloul din congelator, lăsați-l să stea într-o cameră rece timp de 15 minute, apoi feliați orizontal în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați pe o tavă de hârtie căptușită cu hârtie pergament, la un centimetru distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
11
Se periază cu sirop rezervat și se presară cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
12
Coaceți timp de 10 minute, apoi răsturnați cu o spatulă și coaceți încă 10 minute, sau până când aluatul foietaj este umflat și se rumeneste și caramelul este întunecat și clocotit. Se răcește complet pe tavă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista