Pumpkin Spice Palmiers

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pumpkin Spice Palmiers. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 24. 505 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, nucșoară proaspătă, ghimbir pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pumpkin Spice Palmiers, Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, și Condimentează-Ți Viața: Fursecuri Pentru Micul Dejun Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați dovleacul, 1/2 cană de zahăr și apa într-o cratiță mică și aduceți amestecul la foc mic.
Scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească complet la frigider.
Bateți 1 cană de zahăr, condimente și un vârf de sare împreună și dați deoparte.
Trim, refrigerate foetaj laminate la 1/8 inch într-un dreptunghi elegant, aproximativ 20x14 inch.
Ungeți cu grijă foaia de patiserie pe ambele părți cu siropul și puneți resturile la frigider.
Presărați ambele părți ale foii de patiserie cu amestecul de zahăr rezervat, economisind jumătate pentru mai târziu.
Rotiți marginile exterioare (partea de 20 de inci) a foii de patiserie în bobine una spre cealaltă, astfel încât cele două margini înfășurate să se întâlnească în mijloc. Înfășurați bobinele strâns în plastic și puneți-le la congelator timp de patru ore.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Scoateți ruloul din congelator, lăsați-l să stea într-o cameră rece timp de 15 minute, apoi feliați orizontal în felii de 1/4 inch.
Așezați pe o tavă de hârtie căptușită cu hârtie pergament, la un centimetru distanță.
Se periază cu sirop rezervat și se presară cu amestecul de zahăr rămas.
Coaceți timp de 10 minute, apoi răsturnați cu o spatulă și coaceți încă 10 minute, sau până când aluatul foietaj este umflat și se rumeneste și caramelul este întunecat și clocotit. Se răcește complet pe tavă înainte de servire.