Pumpkin Pot de Creme necesită aproximativ 9 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.97 pe portie. O porție conține 482 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, nucșoară măcinată, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, și Pumpkin Pot de Cr.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați smântâna pentru frișcă, 1/4 cană zahăr, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, cuișoare, piure de dovleac și păstăia de fasole de vanilie și semințele într-o cratiță la foc mediu-mic; se aduce la foc mic; se amestecă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Conserve De Dovleac
Fasole De Vanilie
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Nucșoară
Semințe
Zahăr
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți din capacul de căldură și stați 15 minute.
4
Bateți împreună gălbenușurile de ou și 2 linguri de zahăr. Se amestecă 2 linguri din amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Zahăr
5
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou în cratiță cu amestecul de smântână pentru a face o cremă; se amestecă; se fierbe 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Aranjați 6 ramekine într-un vas de copt puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Se toarnă crema uniform în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se toarnă apă clocotită în vasul de copt până la jumătatea părții laterale a ramekinelor. Acoperiți ușor vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema este aproape setată, cu un cerc de lichid jiggly de mărimea unui ban rămas în centrul fiecărui ramekin, 25 până la 40 de minute. Se lasă să stea, acoperit lejer cu folie de aluminiu, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Acoperiți fiecare ramekin cu folie de plastic; se răcește la frigider peste noapte. Completați fiecare cremă cu nuci pecan și sirop de arțar pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Cremă
Nuci Pecan
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată