Pumpkin Pie Cake II
Pumpkin Pie Cake ii necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, amestec de prăjituri, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Rezervați 1 cană de amestec de tort din pachet. Într-un castron, combinați amestecul de tort rămas, 1 ou și margarina topită. Apăsați amestecul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie de 9x13 inch pentru a forma o crustă.
Se amestecă dovleacul, 3 ouă, zahărul, scorțișoara și laptele evaporat până se omogenizează.
Combinați zahărul brun și amestecul de tort rezervat cu 1 cană, apoi tăiați margarina până când amestecul este sfărâmicios.
Se presară peste umplutură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute. A se păstra la frigider.