Pumnul de lapte al lacului

Pumnul de lapte al lacului
Pumnul de lapte al lacului este un fără gluten și vegetarian băutură. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 523 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, ROM demerara, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumn De Lapte, Pumn De Lapte, și Lapte Pumn Două Moduri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coaja decojită într-un vas sau recipient nereactiv.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați zahăr superfin și amestecați până când zahărul începe să scoată uleiul esențial din coji, aproximativ 5 minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore, de preferință peste noapte. După ce se așează, cojile se vor micșora, iar uleiurile și zahărul se vor combina într-un sirop parfumat, numit oleo-saccharum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți laptele într-o cratiță mare, amestecând continuu, până la abur, dar nu fierbe. Pe foc, adăugați oleo-saccharum (cu coajă), suc de lămâie, sirop simplu, coniac și rom. Se amestecă energic până când cașul și zerul s-au separat. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină pentru a îndepărta cașul și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
ConiacConiac
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați mai mult sirop sau diluați cu apă pentru a regla dulceața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Se servește cald sau rece, acoperit cu nucșoară proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista