Pulpă de Miel prăjită

Pulpă de Miel prăjită
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Pulpa de miel prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 338 de calorii , 44 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 4,16 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute . Un amestec de piper, ulei de măsline, sherry și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este grozav. Pulpa de miel prăjită , Pulpa de miel prăjită și Pulpa de miel prăjită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Asezati mielul pe o tava acoperita cu folie. Într-un castron, combinați 2 linguri de muștar de Dijon, vin alb, usturoi, sare, piper negru și frunze de cimbru. Amestecați pentru a omogeniza și frecați peste tot mielul. Acoperiți și puneți-l la frigider pentru a marina câteva ore sau peste noapte, răsturnând din când în când mielul și acoperindu-l cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți mielul din marinadă și asezonați pe toate părțile cu sare, piper și ulei de măsline. Rezervați marinada rămasă pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Într-o tavă prevăzută cu un grătar așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe grătar și puneți-l în centrul cuptorului. . Având piciorul ridicat de pe fundul tigaii, va permite o prăjire mai uniformă. La 425 de grade F, friptura ar trebui să înceapă să se rumenească destul de repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
După 25 până la 30 de minute, coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F. De obicei număr între 12 și 14 minute pe kilogram de carne (inclusiv greutatea osului) pentru o friptură. Când căldura cuptorului este scăzută, numărați aproximativ 30 până la 40 de minute și apoi verificați temperatura interioară a celei mai groase părți a fripturii cu un termometru cu citire instantanee. Gătiți-l la aproximativ 130 de grade F. Carnea, odată ce se „odihează”, va fi un mediu rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți friptura și întoarceți-o cu partea grasă în jos pe o suprafață plană pentru a se odihni. Odihnirea mielului pe partea opusă va ajuta la redistribuirea sucurilor. Notă: Păstrați picăturile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Puneți tigaia pe aragaz la foc mediu mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Adăugați marinata rezervată, sherry uscat și 1 lingură muștar de Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Sherry UscatSherry Uscat
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
10
Se amestecă împreună și se fierbe până se densează.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Transferați sosul într-un sos și serviți cu carne de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
12
Tăiați mielul (contra bob) și serviți în stil familie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista