Pulpe De Pui Prăjite Provensal
Pulpe de pui prajite provensal este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,19 USD pe porție. O porție conține 427 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână roșii prune, morcovi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui Prăjit Provensal, Pui prăjit provensal cu miere și cimbru, și Coapse De Pui Prăjite La Tigaie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați cartofii, roșiile și morcovii pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Stropiți amestecul de legume cu ulei de măsline; se presară cu 1 lingură de rozmarin tocat, 1 linguriță de cimbru, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aruncați ușor și întindeți într-un singur strat pe tigaie.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Scoateți amestecul de legume din tigaie și păstrați-l la cald.
Presărați puiul cu restul de 1 1/2 lingurițe de rozmarin tocat, restul de 1 linguriță de cimbru, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Adăugați puiul și măslinele în tigaie.
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până când puiul este gata.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.