Pulpe de pui marinate cu citrice la gratar
Pulpe de pui marinate cu citrice la grătar este o rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și cu 30 de rețete cu 6 porții. Pentru 1,84 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 793 de calorii , 52 g de proteine și 63 g de grăsimi . 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare kosher, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 51% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ pulpe de pui marinate asiatice , pui la grătar marinat cu busuioc și smochine la grătar cu brânză albastră și miere de citrice .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Se condimentează generos pulpele de pui cu sare și piper. Într-o tavă de copt nereactivă suficient de mare pentru a ține tot puiul la marinat, amestecați împreună uleiul vegetal, coaja și sucurile de citrice, ardeiul cayenne și cimbrul.
Se adauga pulpele de pui si se intoarce pentru a imbraca.
Lăsați la marinat cel puțin 30 de minute sau până la câteva ore la frigider.
Scoateți puiul din marinată și lăsați excesul să picure înapoi în vas.
Asezati puiul pe gratarul incins, fara a supraaglomera bucatile. Grătiți până când este complet fiert, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute în total, în funcție de cât de fierbinte este grătarul dvs.