Pulpe De Pui La Grătar

Coapsele de pui la grătar sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, coapse de pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coapse De Pui La Grătar Cu Rozmarin, Pulpe De Pui Cu Var La Grătar, și Pulpe De Pui Tandoori La Grătar.
Instrucțiuni
Bateți sosul de soia, zahărul brun, ghimbirul și usturoiul într-un castron mare. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Adăugați pui la marinată; aruncați pentru a acoperi.
Se lasa la marinat la temperatura camerei 15 minute.
Ungeți grătarul cu ulei. Pui la grătar până la fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Înfășurați puiul la grătar cu orezul lipicios în ambalaje nori condimentate.