Pulpe De Pui De Arțar-Muștar

Coapsele de pui de arțar-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 355 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar granulat, muștar dijon, maghiran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe De Pui De Arțar-Muștar, Pulpe De Pui De Arțar-Muștar Apetisante, și Mănâncă pentru opt dolari: coapse de pui coapte cu muștar de arțar cu pene de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Clătiți puiul și uscați-l.
Combinați muștarul, usturoiul, maghiranul și siropul de arțar într-un castron mic.
Întindeți aproximativ 1 1/2 linguri amestec de muștar uniform deasupra fiecărei coapse de pui, având grijă să acoperiți cât mai mult din suprafață pentru a forma o "crustă."Aranjați puiul într-un vas de copt din sticlă.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când amestecul de muștar a format o crustă și este ușor întărit, iar sucurile se limpezesc când puiul este străpuns.