Reteta pulpe de pui cu var și Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 40 minute. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 320 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Un amestec de coapse de pui, smântână, stoc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați iaurt curry coapse de pui, Pulpe de pui curry cu nucă de cocos, și Pulpe de pui în Curry roșu ușor pentru rețete similare.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.