Pulpe De Pui Cu Lămâie-Rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui cu lămâie-rozmarin. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 326 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, rozmarin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Lemon Rosemary Pulpe De Pui, Coapse De Pui La Grătar Cu Rozmarin, și Rozmarin Usturoi Pulpe De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Clătiți coapsele de pui; se usucă. Aranjați coapsele, cu pielea în jos, pe o tigaie pentru pui. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, rozmarinul și usturoiul.
Ungeți 1/3 din amestec peste pui și presărați sare și piper. Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură până se rumenesc ușor, aproximativ 7 minute.
Folosind clești, întoarceți coapsele de pui cu pielea în sus.
Periați 1/3 din amestecul de suc de lămâie peste piele și presărați sare și piper. Se fierbe până când coapsele se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Opriți broiler și setați cuptorul la 232°.
Periați final 1/3 din amestecul de suc de lămâie peste pui (aruncați orice amestec rămas de suc de lămâie) și readuceți tigaia la cuptor.
Coaceți până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate cu o furculiță și carnea nu mai este roz la os, aproximativ 10 minute.