Pulpe de pui cu ghimbir-soia cu orez Scallion
Ginger-soia pulpe de pui cu orez Scallion este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți coapse de pui, conserve de ghimbir, orez fiert în sac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Pulpe de pui cu ghimbir-soia cu orez Scallion, Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, și Ghimbir Scallion Orez Prăjit.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți; puf de orez cu o furculiță. Se amestecă ușor ceapa verde.
În timp ce orezul gătește, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați conserve, sos de soia și usturoi în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti sosul 2 minute sau pana se reduce la 1/3 cana, amestecand ocazional. Întoarceți puiul în tigaie; întoarceți-vă pentru a acoperi cu sos.