Pulbere de Armă roșie indiană (molaha Podi)
Reteta Indian Red Gun Powder (molaha Podi) este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 640 calorii. Pentru $ 8.02 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pulbere de asafetida, semințe de susan, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Semințe de in podi, cum se fac semințe de in chutney podi / pulbere, Ponnaganti Vepudu cu Koora Podi ~ frunze de amarant de apă prăjiți cu pudră de Curry, și Gutti Vankaya Koora Podi-Brinjal umplut în stil Andhra cu pudră de Curry pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.