Puiul prăjit al mamei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați puiul prăjit al mamei. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 430 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână făină, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu oală de pui a mamei, Puiul fript al mamei, și Supa de pui a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați puiul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar și adăugați zară. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 2 ore.
Scoateți puiul din zară, aruncând Zara. Pui de dragare în făină.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez; se încălzește la 36
Adăugați pui, câteva bucăți la un moment dat; acoperiți și gătiți 6 minute. Descoperiți puiul și gătiți 9 minute. Întoarceți puiul; acoperiți și gătiți 6 minute. Descoperiți și gătiți 5 până la 9 minute, transformând puiul în ultimele 3 minute pentru a se rumeni, dacă este necesar.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.