Puiul prăjit al mamei

Puiul prăjit al mamei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați puiul prăjit al mamei. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 430 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână făină, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu oală de pui a mamei, Puiul fript al mamei, și Supa de pui a mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați puiul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar și adăugați zară. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scoateți puiul din zară, aruncând Zara. Pui de dragare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez; se încălzește la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați pui, câteva bucăți la un moment dat; acoperiți și gătiți 6 minute. Descoperiți puiul și gătiți 9 minute. Întoarceți puiul; acoperiți și gătiți 6 minute. Descoperiți și gătiți 5 până la 9 minute, transformând puiul în ultimele 3 minute pentru a se rumeni, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista