Puiul prăjit al bunicii Paul

Puiul prăjit al bunicii Paul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit al bunicii Paul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 884 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.18 pe portie. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 24 de minute. Un amestec de ouă, făină de auto-creștere, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza făina de auto-creștere ai putea urma acest curs principal cu Tort Galben De Bază 1-2-3-4 ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Puiul bunicii, Caserola de pui a bunicii, și Nu Cordonul de pui al bunicii mele Albastru.

Instrucțiuni

1
Scurtarea căldurii într-o tigaie din fontă la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Bateți ouăle cu apă într-un castron mic. Într-un castron puțin adânc, condimentează făina cu piper. Înmuiați bucățile de pui în amestecul de ouă și apoi acoperiți bine în amestecul de făină. Adăugați cu grijă la scurtarea la cald, în loturi, dacă este necesar, puneți capacul deasupra tigaiei și prăjiți până se rumenesc și crocante. Amintiți-vă că carnea întunecată necesită un timp de gătit mai lung (aproximativ 13 până la 14 minute, comparativ cu 8 până la 10 minute pentru carnea albă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 24 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista