Puiul mamei mele cu sos Barbeque

Puiul mamei mele cu sos Barbeque
Puiul mamei mele cu sos de grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.47 pe portie. O porție conține 933 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, praf de chili, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele de pui în sos de grătar, Pui Cu Sos De Mango Barbeque, și Pui la gratar cu sos Balsamic Barbeque pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-o cratiță medie sau într-o tigaie mare cu față înaltă, combinați ketchup-ul, oțetul de cidru, sosul Worcestershire, sosul de soia, zahărul brun deschis, zahărul brun închis, muștarul uscat, muștarul Dijon și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pudră De MuștarPudră De Muștar
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Bateți pentru a amesteca. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați feliile de ghimbir, usturoi și lămâie și amestecați pentru a combina. Se fierbe până când oțetul se înmoaie ușor și aromele încep să se contopească, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Aruncați bucățile de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. poziționați suportul în treimea inferioară a cuptorului. Tapetați o foaie de copt (sau, dacă este necesar, 2 foi de copt) cu folie. Condimentează părțile de pui pe ambele părți cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se toarnă aproximativ 1 1/2 căni de sos de grătar într-un bol mare. Rezervați sosul rămas pe lateral. Scufundați bucățile de pui în sos și aranjați-le pe foaia de copt pregătită cu câteva felii de lămâie. Puiul ar trebui să fie într-un singur strat, cu puțin spațiu între ele. Dacă este nevoie de spațiu suplimentar, utilizați a doua foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Ungeți cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
8
Introduceți foaia(foile) de copt în cuptor și coaceți, netulburate, timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți puiul din cuptor și folosiți o pereche de nuanțe metalice pentru a întoarce bucățile în cealaltă parte. Folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi a doua parte a puiului cu sosul de grătar din bol. Nu reutilizați vasul sau peria din nou. Întoarceți foaia(foile) în cuptor și gătiți încă 15 până la 20 de minute. Poke o coapsă cu vârful unui cuțit mic și verificați sucurile de pui rula "clar" și nu Roz. Porniți broilerul și fierbeți un minut până când puiul este carbonizat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Încălziți sosul de grătar rezervat într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se toarnă într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Transferați puiul într-un platou de servire și serviți imediat cu sosul cald pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista