Puiul lui josinca
Puiul lui josincul este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 522 calorii, 42G de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de chimen măcinat, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt San Jose Quiche, Gin & Tonic, și Sloppy Jossvendvișuri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați oregano și următoarele 7 ingrediente (prin Boia) într-un castron mic. Frecați amestecul de oregano sub pielea slăbită și peste sâni și tobe.
Așezați usturoiul în cavitatea corpului; aranjați sferturile de portocale și ceapă în cavitate. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 16
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Îndepărtați sferturile de portocale; stoarceți sucul peste pui. Aruncați portocalele, căței de usturoi și ceapa.