Puiul lui josinca

Puiul lui josinca
Puiul lui josincul este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 522 calorii, 42G de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de chimen măcinat, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt San Jose Quiche, Gin & Tonic, și Sloppy Jossvendvișuri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
CarneCarne
3
Combinați oregano și următoarele 7 ingrediente (prin Boia) într-un castron mic. Frecați amestecul de oregano sub pielea slăbită și peste sâni și tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați usturoiul în cavitatea corpului; aranjați sferturile de portocale și ceapă în cavitate. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
PortocaliuPortocaliu
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
8
Îndepărtați sferturile de portocale; stoarceți sucul peste pui. Aruncați portocalele, căței de usturoi și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Pui întregPui întreg
PortocaliuPortocaliu
CeapăCeapă
SucSuc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista