Pui și vafe
Puiul și vafele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1741 calorii, 57G de proteine, și 124g de grăsime. Pentru $6.32 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 434 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oferte de pui, sirop de arțar, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Vafe integrale - fără Gluten și vegane aka Wowwy Waffles, Pui și vafe, și Tex-Mex pui și vafe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle, smântâna, ardeiul cayenne, 1 lingură de sare și piperul negru într-un castron mare. Într-o pungă de hârtie, agitați împreună făina, amidonul de porumb și 1 lingură de sare.
Scufundați puiul în amestecul de ou bătut, apoi puneți-l în amestecul de făină și agitați pentru a acoperi.
Așezați puiul pane pe un suport de sârmă; nu stivuiți.
Lăsați puiul să se odihnească timp de 20 de minute pentru a permite acoperirea să se întărească.
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C). În loturi mici, prăjiți puiul 5 până la 8 minute până se rumenesc.
Scoateți puiul și scurgeți-l pe prosoape de hârtie. Puneți deoparte sau păstrați cald într-un cuptor scăzut.
Combinați maioneza, siropul de arțar, hreanul și pudra de muștar într-un castron mediu.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Așezați 4 vafe pe o foaie de prăjituri, acoperiți fiecare vafe cu 2 licitații de pui, 3 felii de slănină și 2 felii de Cheddar. Se fierbe sandvișul timp de 3 până la 5 minute până când brânza se topește.
Întindeți 3 linguri de maioneză de arțar pe restul de 4 vafe și așezați deasupra sandvișului.