Pui și Pizza Chourico

Pui și Pizza Chourico
Pui și Pizza Chourico ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 143g de proteine, 92g de grăsime, și un total de 2197 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $10.2 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, cârnați portughezi chourico, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 82%. Rețete similare includ Scoici și Chourico, Tocană De Chourico Portugheză, și Cârnați portughezi Frittata / Tortilha de Chouri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C). Pregătiți o tigaie de pizza cu ulei de măsline și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
CuptorCuptor
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți puiul în uleiul încins până nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 5 până la 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Praf o suprafață plană de lucru cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Rotiți aluatul de pizza la dimensiunea tigaiei de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
5
Așezați aluatul pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă sosul de roșii, 1 lingură ulei de măsline, usturoi, condimente italiene, sare și piper împreună într-un castron mic; se întinde uniform pe suprafața aluatului. Împrăștiați, în ordine, puiul, chourico, ceapa roșie, ardeii de banane, brânza de pizza și parmezanul peste amestecul de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Banana PiperBanana Piper
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe raftul din mijloc până când brânza se rumeneste ușor, aproximativ 20 de minute. Comutați setarea cuptorului la fierbere și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate35
Revista