Pui și legume la grătar
Puiul și legumele la grătar este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 463 calorii, 19g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui fără sare, ketchup, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare sunt Pui și legume la grătar, Orange - pui BBQ cu legume la grătar, și Pui La Grătar Și Legume Parmezan.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță medie; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 12 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Feliați fiecare vinete pe jumătate pe lungime; feliați jumătățile pe lungime în benzi groase de 1/2 inch. Pune deoparte.
Combinați bulionul și următoarele 9 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine.
Se toarnă 1/3 cană de amestec de bulion într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Puneți deoparte amestecul de bulion rămas.
Adăugați cartofi, vinete, pui, ardei roșu și dovlecei în pungă; sigilați punga și agitați până când puiul și legumele sunt bine acoperite. Marinati in frigider 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți puiul și legumele din marinată; aruncați marinada.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați cartoful pe raft; grătar, acoperit, 10 minute, ungând ocazional cu amestec de bulion rezervat. Întoarceți cartoful; puneți puiul și legumele rămase pe raft. Gratiți cartofii, puiul și legumele, acoperite, 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata și legumele sunt fragede, ungând ocazional cu amestec de bulion rezervat.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de mărar, dacă doriți.