Pui și legume cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și legumele cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $1.6 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Quinoa la cuptor cu brânză cu pui și legume, Legume De Recoltare Brânză, și Mămăligă brânză cu legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; se presara cu piper. Gatiti 4 pana la 5 minute, intorcand ocazional, pana se rumenesc.
Se amestecă legumele congelate cu chipsuri de sos. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 10 minute, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz in centru, chipsurile de sos s-au topit si legumele sunt fragede.
Se amestecă busuiocul și parmezanul. Gatiti 2 - 3 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine.