Pui și găluște în stilul sudic al lui Connie
Rețeta de pui și găluște în stilul sudic al lui Connie este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți lapte evaporat, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui și găluște în stil sudic, Pui Și Găluște În Stil Sudic, și Pui și găluște în stil sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală mare de supă și turnați în apă.
Adăugați sare și 2 linguri de unt, aduceți la fierbere și reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți puiul până când carnea este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore.
Scoateți puiul din stoc și lăsați puiul și stocul să se răcească. Separați carnea de pui de piele și oase și tocați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii. Se strecoară stocul de pui printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o oală mare; deoparte.
Aduceți toate, cu excepția a 2/3 cană din stocul de pui rezervat, la fierbere la foc mediu. Într-o cratiță separată, aduceți la fiert 2/3 cană de bulion de pui. Se amestecă 1/2 linguriță de sare și 4 lingurițe de unt și se aduce amestecul la fierbere la foc mediu. Bateți făina pentru a forma un aluat ușor lipicios.
Îndepărtați aluatul pe o suprafață bine făinată și rulați la grosimea dorită. Frământați mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Tăiați aluatul în fâșii de aproximativ 4 centimetri lungime; aruncați găluște în bulionul de pui care fierbe. Reduceți căldura la minim și fierbeți găluștele până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Amestecați încă 1 lingură de unt în stoc pentru a adăuga bogăție, dacă doriți; întoarceți carnea de pui tocată în tigaie. Se amestecă laptele evaporat; se fierbe până când carnea de pui este fierbinte.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin entuziast top 100 cele mai bune cumpără de 2018Chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Columbia Valley din Washington. Scopul lor este de a crea o epocă Riesling răcoritoare, aromată, medie-uscată după epocă. Vinul oferă arome clare de mere și arome cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Împerecheați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.