Pui și găluște în stilul sudic al lui Connie
Connie stil de Sud de pui și găluște ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 394 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 54 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți pui, lapte evaporat, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui și găluște în stil sudic, Pui Și Găluște În Stil Sudic, și Pui și găluște în stil sudic.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală mare de supă și turnați în apă.
Adăugați sare și 2 linguri de unt, aduceți la fierbere și reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți puiul până când carnea este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore.
Scoateți puiul din stoc și lăsați puiul și stocul să se răcească. Separați carnea de pui de piele și oase și tocați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii. Se strecoară stocul de pui printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o oală mare; deoparte.
Aduceți toate, cu excepția a 2/3 cană din stocul de pui rezervat, la fierbere la foc mediu. Într-o cratiță separată, aduceți la fiert 2/3 cană de bulion de pui. Se amestecă 1/2 linguriță de sare și 4 lingurițe de unt și se aduce amestecul la fierbere la foc mediu. Bateți făina pentru a forma un aluat ușor lipicios.
Îndepărtați aluatul pe o suprafață bine făinată și rulați la grosimea dorită. Frământați mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Tăiați aluatul în fâșii de aproximativ 4 centimetri lungime; aruncați găluște în bulionul de pui care fierbe. Reduceți căldura la minim și fierbeți găluștele până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Amestecați încă 1 lingură de unt în stoc pentru a adăuga bogăție, dacă doriți; întoarceți carnea de pui tocată în tigaie. Se amestecă laptele evaporat; se fierbe până când carnea de pui este fierbinte.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Beciuri De Stepă Riesling Uscat]()
Beciuri De Stepă Riesling Uscat
Aromele de mere verzi, lime, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.