Pui și găluște I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și găluștele. O porție conține 428 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, ouă, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Încercați Supă de pui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și năut), Pui Shui Jiao (găluște de pui fiert), și Pui și găluște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă și adăugați pui întreg. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 1 până la 2 ore.
Scoateți puiul din bulion și lăsați-l deoparte să se răcească. Bulion de rezervă. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din oase; tăiați în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii. Aruncați pielea și oasele.
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea. Se sparge un ou în făină și se amestecă cu furculița până se înțepenește. Continuați să adăugați ouă pe rând până când toate sunt încorporate. Aluatul trebuie să fie foarte rigid.
Aduceți bulionul la fierbere.
Adăugați cuburi de bouillon; se amestecă până se dizolvă cuburile.
Folosind o furculiță și un cuțit, ridicați aluatul pe furculiță. Țineți peste bulionul care fierbe și tăiați bucățile mici în bulion până când s-a folosit tot aluatul. Se amestecă, se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute.
Adăugați carnea de pui și amestecați.