Pui și găluște I

Pui și găluște I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și găluștele. O porție conține 428 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, ouă, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Încercați Supă de pui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și năut), Pui Shui Jiao (găluște de pui fiert), și Pui și găluște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă și adăugați pui întreg. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți puiul din bulion și lăsați-l deoparte să se răcească. Bulion de rezervă. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din oase; tăiați în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii. Aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
BulionBulion
3
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea. Se sparge un ou în făină și se amestecă cu furculița până se înțepenește. Continuați să adăugați ouă pe rând până când toate sunt încorporate. Aluatul trebuie să fie foarte rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Adăugați cuburi de bouillon; se amestecă până se dizolvă cuburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
6
Folosind o furculiță și un cuțit, ridicați aluatul pe furculiță. Țineți peste bulionul care fierbe și tăiați bucățile mici în bulion până când s-a folosit tot aluatul. Se amestecă, se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Adăugați carnea de pui și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
8
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista