Pui și dovlecei prăjiți cu muștar de miere

Miere-muștar prăjită de pui și suc de fructe ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 480 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de dovlecei de nucă, sare, pansament cu miere-muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Pui și legume prăjite cu miere-muștar, Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, și Miere de muștar prăjită de pui cu mere (Giveaway Post!!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. Se pulverizează tigaia de prăjire superficială cu spray de gătit.
Așezați puiul în tigaie; aranjați dovleceii și ceapa în jurul puiului.
Într-un castron mic, amestecați pansamentul, sarea, rozmarinul și praful de usturoi.
Periați puiul și legumele cu aproximativ jumătate din amestecul de pansament.
Coaceți descoperit 20 de minute.
Scoateți din cuptor. Se amestecă legumele; adăugați mazăre de zahăr în tigaie.
Periați puiul și legumele cu amestecul de pansament rămas.
Întoarceți-vă la cuptor; coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când termometrul introdus în centrul celei mai groase părți a sânilor citește 170 km f, iar legumele sunt fragede. Dacă doriți, garnisiți cu crenguțe de ierburi proaspete.