Pui învelit în slănină
Puiul învelit în slănină este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 2,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 602 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, ardei iute, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Învelit Cu Slănină, Pui Învelit Cu Slănină, și Pui Învelit Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este gătită, dar nu crocantă.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Aplatizați puiul la 1/8-in. grosime.
Se întinde cu cremă de brânză; se presară usturoi și sare. Se acoperă cu ardei iute.
Rulați-vă dintr-o parte lungă; tuck se termină.
Înfășurați trei fâșii de slănină în jurul fiecărei bucăți de pui; fixați cu scobitori.
Se pune într-un 1-qt uns. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc și slănina este crocantă. Aruncați scobitorii înainte de servire.