Pui Întreg Frecat Cu Condimente La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul întreg frecat cu condimente la grătar. Această rețetă servește 4. O porție conține 479 calorii, 41G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, boia de ardei, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui frecat cu condimente la grătar (sau fript) , Tacos din piept de pui frecat cu condimente cu Poblanos la grătar, ceapă la grătar și salată de varză, și Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți o parte până la mediu-mare și lăsați o parte fără căldură. Dacă utilizați un grătar de cărbune, aranjați cărbuni fierbinți pe ambele părți ale grătarului de cărbune, lăsând un spațiu gol în mijloc.
Combinați primele 7 ingrediente; pus deoparte.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o suprafață de tăiere.
Tăiați puiul în jumătate pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Întoarceți puiul. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de condimente sub piele. Apăsați ușor pielea pentru a asigura.
Așezați puiul, pieptul în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit la foc direct; acoperiți și gătiți 7 minute. Întoarceți puiul; gatiti 7 minute. Mutați puiul la foc indirect; acoperiți și gătiți 45 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Transferați puiul pe o tăietură; lăsați să se odihnească 10 minute. Aruncați pielea.
Notă de vin: o masă economică poate include vin. Cu pui întreg frecat cu condimente la grătar, uitați-vă la Australia. Micul Pinguin Chardonnay 2008 ($
are arome suculente de fructe de piatră și mango care se cuplează frumos cu carnea dulce a puiului, în timp ce o notă de stejar prăjit îl ajută să se integreze cu arome la grătar fumurii și condimente eclectice. Jeffery Lindenmuth