Pui într-o folie

Pui într-o folie
Puiul într-o folie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de piept de pui, ulei de măsline, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, Folie De Pui, și Buffalo Pui Wrap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Piele 2 piept de pui, apoi se taie un buzunar în fiecare parte și chestii fiecare cu 25g/1oz brânză de capră moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2
Înfășurați fiecare sân în 2 rashers slănină fără coajă, învelind câteva frunze proaspete de salvie, apoi puneți sânii într-un vas de copt și condimentați. Lingură peste 1 lingură ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Prăjiți pieptul de pui într-un vas de copt, neacoperit, timp de 30-35 de minute într-un cuptor preîncălzit (190C/gaz 5/cuptor ventilator 170C). Pentru a verifica dacă sunt gata, introduceți un cuțit ascuțit în centrul unui colet și lăsați-l câteva secunde, dacă puiul este gătit, vârful ar trebui să se simtă foarte fierbinte când îl scoateți și îl atingeți. Puiul ar trebui să se simtă, de asemenea, foarte ferm atunci când este presat cu spatele unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se servește cu un gratin de cartofi și praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista