Pui într-o folie
Puiul într-o folie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de piept de pui, ulei de măsline, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, Folie De Pui, și Buffalo Pui Wrap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Piele 2 piept de pui, apoi se taie un buzunar în fiecare parte și chestii fiecare cu 25g/1oz brânză de capră moale.
Înfășurați fiecare sân în 2 rashers slănină fără coajă, învelind câteva frunze proaspete de salvie, apoi puneți sânii într-un vas de copt și condimentați. Lingură peste 1 lingură ulei de măsline.
Prăjiți pieptul de pui într-un vas de copt, neacoperit, timp de 30-35 de minute într-un cuptor preîncălzit (190C/gaz 5/cuptor ventilator 170C). Pentru a verifica dacă sunt gata, introduceți un cuțit ascuțit în centrul unui colet și lăsați-l câteva secunde, dacă puiul este gătit, vârful ar trebui să se simtă foarte fierbinte când îl scoateți și îl atingeți. Puiul ar trebui să se simtă, de asemenea, foarte ferm atunci când este presat cu spatele unei furculițe.
Se servește cu un gratin de cartofi și praz.