Pui În Stil Tandoori
Puiul în stil Tandoori este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 374 calorii, 54g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de chimen măcinat, sare, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui În Stil Tandoori, Împachetări De Pui În Stil Tandoori, și Pui Fript În Stil Tandoori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mic pentru a se amesteca. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați trei tăieturi diagonale de 3/4 inch în fiecare bucată de pui. Împărțiți puiul între 2 boluri mari și frecați cu amestec de condimente.
Lăsați să stea 10 minute. Împărțiți iaurtul și ceapa între aceleași boluri. Aruncați puiul pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 500 F. Linia 2 foi de copt cu folie; așezați rafturi de răcire pe foi de copt pregătite. Folosind lingura cu fante, transferați coapsele de pui pe 1 foaie și pieptul de pui pe a doua foaie, distanțând ușor bucățile (asigurați-vă că bucățile de pui nu se ating și sunt acoperite cu amestec de iaurt).
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute pentru sâni și aproximativ 40 de minute pentru coapse. (Puiul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se dă la frigider până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.)
Așezați puiul pe un platou mare.
Se servește rece sau la temperatura camerei.