Pui în sos de vin alb
Puiul în sos de vin alb necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, vin, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care nu este atât de super. Încercați Pui în sos de vin alb, Pui în sos de vin alb, și Pui în sos de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial. Pui de dragare în amestec de făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați bulion și vin. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când puiul este gata.