Puiul în sos de smântână este un fără gluten, primar, întreg 30 și דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. O porție conține 369 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 15 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți pui, usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână), Pui în sos de smântână, și Pui în sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați puiul (cu pieptul în sus), bulionul de pui, apa, crema mexicană, roșiile, ardeii roșii, ardeii jalapeno, ceapa, usturoiul, oregano, frunza de dafin, ardeiul cayenne, sarea și piperul într-un vas mare, asigurându-vă că toate ingredientele sunt scufundate în lichid. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Întoarceți puiul folosind o pereche de clești. Acoperiți vasul și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Scoateți puiul din amestec și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere, îndepărtând orice grăsime care se ridică la suprafață, 5 până la 10 minute.
5
Tăiați puiul în bucăți de dimensiuni de servire și reveniți la vas; amestecați cilantro tocat și gătiți până când puiul se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm