Pui în sos de roșii-tarhon

Pui în sos de roșii-tarhon
Puiul în sos de roșii-tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză feta, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Pui la gratar cu sos de tarhon de rosii, Cod fiert în sos de roșii-tarhon, și Creveți Cu Tarhon Și Sos De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper, dragează-le ușor în făină universală (scuturând orice exces), apoi așează-le cu grijă în tigaie. Gatiti pana cand sanii de pui sunt aurii si aproape fierti, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați pe o farfurie și acoperiți.
3
În aceeași tigaie, sotează șalotele la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați vin alb și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite din fundul tigaiei. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați bulionul de pui; se fierbe, acoperit, la foc mediu-mic 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6
Întoarceți pieptul de pui în tigaie și gătiți la foc mediu 4 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți pieptul de pui și așezați 1 sân pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se amestecă roșiile și tarhonul în amestecul de bulion; se toarnă 1/3 cană de sos peste fiecare piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se presară cu brânză și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista