Top Notch Top rotund Chimichangas este un curs principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Un amestec de făină, pudră de chili, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Partea de sus a fripturii rotunde, Herbed Top Rotund Friptură, și Top rotund friptură de vită cu Chimichurri.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, cayenne, usturoiul granulat și făina. Pune deoparte. Într-o oală mare cu fund greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați cuburi de vită și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
4
Adăugați ceapa și jalapenos și sotati timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Se amestecă amestecul de făină, amestecând frecvent, timp de 2 până la 3 minute. Deglazați cu bulion de vită. Apoi adăugați oțet. Se amestecă bine pentru a se combina. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 2 ore, adăugând bulion suplimentar de vită, dacă este necesar, pentru a menține carnea la foc mic în lichid. Când carnea este fragedă cu furculița, scoateți-o într-o tigaie și tăiați-o cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați carne de vită mărunțită înapoi în oală, împreună cu pinto și fasole neagră, suc de lămâie și jumătate de coriandru. Gatiti pana cand amestecul este incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul de porumb la 325 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți chimichangas. Umpleți jumătatea inferioară a unei tortilla cu 3/4 cană din amestecul de carne de vită și fasole și 2 linguri de brânză Pepper jack (când umpleți tortilla, folosiți o lingură cu fante pentru a scoate carnea de vită dacă amestecul este puțin lichid). Ridicați marginea tortilla și rotiți-o peste umplutură pentru a o fixa. Îndoiți ambele părți și continuați să rulați până ajungeți la capătul opus. Asigurați-vă cu o frigăruie de 6 inci țesută prin partea cusăturii burrito. Repetați cu tortilele rămase. Coborâți încet chimichangas în ulei fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Puteți găti 4 burritos pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepperjack
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați cald în cuptor până când toate sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Pentru a servi, așezați un pat de salată mărunțită pe fiecare farfurie, apoi o lingură de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
12
Așezați chimichangas deasupra și adăugați o păpușă de smântână, presărați roșii tăiate cubulețe, avocado și cilantro rămas pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Chimichanga. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.