Top Notch Top Rotund Chimichangas

Top Notch Top Rotund Chimichangas
Top Notch Top rotund Chimichangas este un curs principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Un amestec de făină, pudră de chili, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Partea de sus a fripturii rotunde, Herbed Top Rotund Friptură, și Top rotund friptură de vită cu Chimichurri.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, cayenne, usturoiul granulat și făina. Pune deoparte. Într-o oală mare cu fund greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați cuburi de vită și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
4
Adăugați ceapa și jalapenos și sotati timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Se amestecă amestecul de făină, amestecând frecvent, timp de 2 până la 3 minute. Deglazați cu bulion de vită. Apoi adăugați oțet. Se amestecă bine pentru a se combina. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 2 ore, adăugând bulion suplimentar de vită, dacă este necesar, pentru a menține carnea la foc mic în lichid. Când carnea este fragedă cu furculița, scoateți-o într-o tigaie și tăiați-o cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați carne de vită mărunțită înapoi în oală, împreună cu pinto și fasole neagră, suc de lămâie și jumătate de coriandru. Gatiti pana cand amestecul este incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul de porumb la 325 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți chimichangas. Umpleți jumătatea inferioară a unei tortilla cu 3/4 cană din amestecul de carne de vită și fasole și 2 linguri de brânză Pepper jack (când umpleți tortilla, folosiți o lingură cu fante pentru a scoate carnea de vită dacă amestecul este puțin lichid). Ridicați marginea tortilla și rotiți-o peste umplutură pentru a o fixa. Îndoiți ambele părți și continuați să rulați până ajungeți la capătul opus. Asigurați-vă cu o frigăruie de 6 inci țesută prin partea cusăturii burrito. Repetați cu tortilele rămase. Coborâți încet chimichangas în ulei fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Puteți găti 4 burritos pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați cald în cuptor până când toate sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Pentru a servi, așezați un pat de salată mărunțită pe fiecare farfurie, apoi o lingură de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
12
Așezați chimichangas deasupra și adăugați o păpușă de smântână, presărați roșii tăiate cubulețe, avocado și cilantro rămas pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
13
Serviți imediat.

Ingrediente

1avocado, cubuleteavocado, cubulete1kgcarne de vită dezosată, tăiată și tăiată în cuburi de 1 inchcarne de vită dezosată, tăiată și tăiată în cuburi de 1 inch5326 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de vită, plus suplimentar dacă este necesarbulion de vită, plus suplimentar dacă este necesar425Nuci de orice fel (tocate)fasole neagră, scursă și clătităfasole neagră, scursă și clătită425Nuci de orice fel (tocate)fasole pinto, scursă și clătităfasole pinto, scursă și clătită2(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)11 kilogram de dovlecel,1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de porumbulei de porumb1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)făină universalăfăină universală1011-inchTortilla de făină (11 inci), aburităTortilla de făină (11 inci), aburită1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de cilantro tocatefrunze proaspete de cilantro tocate2(iarnă)usturoi tocatusturoi tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)murături cușermurături cușer4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisalată de iceberg mărunțităsalată de iceberg mărunțită3(poate fi sau trece)jalapenos însămânțat și tocatjalapenos însămânțat și tocat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de lămâie (aproximativ 3 limes)suc de lămâie (aproximativ 3 limes)5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză mărunțită cu piperbrânză mărunțită cu piper596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCuțit de toaletă (utilizați cu un adult)Cuțit de toaletă (utilizați cu un adult)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriroșii însămânțate și tăiate cubulețeroșii însămânțate și tăiate cubulețe2ceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Chimichanga. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista