Pui în sos de hrean și Chervil

Pui în sos de hrean și Chervil
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în sos de hrean și Chervil. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 815 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, chervil, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Saut carne de pui și dovlecei cu sos de pătrunjel-Chervil, Halibut prăjit cu sos de Chervil, și Pui La Grătar Cu Sos De Hrean Roșu.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o caserolă mare cu ceapa, morcovul, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul, apoi aduceți la fierbere și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea este albă. Ridicați cu grijă puiul din bulion și lăsați să se răcească. Se strecoară bulionul și se păstrează 2 1/2 căni pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Faceți sosul. Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați anghinarea feliată și feniculul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Presărați făina peste legume și amestecați până când făina și untul s-au combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Se toarnă jumătate din bulionul de pui rezervat și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Adăugați bulionul de pui rămas și hreanul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Adăugați smântâna și sarea și piperul și readuceți sosul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Scoateți pielea și oasele de la pui. Rupeți carnea în bucăți de dimensiuni medii. Amestecați puiul și chervilul în sos și lăsați-l să fiarbă câteva minute sau până când puiul este încălzit. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu cartofi fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
ChervilChervil
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Din cartea de bucate Scandinavă de Trina Hahnemann. Text copyright 2008 de Trina Hahnemann; fotografie 2008 de Lars Ranek. Această ediție publicată în 2009 de Andrews McMeel Publishing, LLC.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista