Pui în sos de hrean și Chervil

Pui în sos de hrean și Chervil
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în sos de hrean și Chervil. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 815 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, chervil, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Saut carne de pui și dovlecei cu sos de pătrunjel-Chervil, Halibut prăjit cu sos de Chervil, și Pui La Grătar Cu Sos De Hrean Roșu.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o caserolă mare cu ceapa, morcovul, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul, apoi aduceți la fierbere și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea este albă. Ridicați cu grijă puiul din bulion și lăsați să se răcească. Se strecoară bulionul și se păstrează 2 1/2 căni pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Faceți sosul. Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați anghinarea feliată și feniculul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Presărați făina peste legume și amestecați până când făina și untul s-au combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Se toarnă jumătate din bulionul de pui rezervat și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
7
Adăugați bulionul de pui rămas și hreanul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8
Adăugați smântâna și sarea și piperul și readuceți sosul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Scoateți pielea și oasele de la pui. Rupeți carnea în bucăți de dimensiuni medii. Amestecați puiul și chervilul în sos și lăsați-l să fiarbă câteva minute sau până când puiul este încălzit. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu cartofi fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
ChervilChervil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Din cartea de bucate Scandinavă de Trina Hahnemann. Text copyright 2008 de Trina Hahnemann; fotografie 2008 de Lars Ranek. Această ediție publicată în 2009 de Andrews McMeel Publishing, LLC.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista