Pui în sos de hrean și Chervil
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în sos de hrean și Chervil. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 815 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, chervil, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Saut carne de pui și dovlecei cu sos de pătrunjel-Chervil, Halibut prăjit cu sos de Chervil, și Pui La Grătar Cu Sos De Hrean Roșu.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o caserolă mare cu ceapa, morcovul, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul, apoi aduceți la fierbere și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea este albă. Ridicați cu grijă puiul din bulion și lăsați să se răcească. Se strecoară bulionul și se păstrează 2 1/2 căni pentru sos.
Faceți sosul. Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați anghinarea feliată și feniculul și gătiți timp de 2 minute.
Presărați făina peste legume și amestecați până când făina și untul s-au combinat.
Se toarnă jumătate din bulionul de pui rezervat și se amestecă până se omogenizează.
Adăugați bulionul de pui rămas și hreanul și dați la fiert.
Adăugați smântâna și sarea și piperul și readuceți sosul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Scoateți pielea și oasele de la pui. Rupeți carnea în bucăți de dimensiuni medii. Amestecați puiul și chervilul în sos și lăsați-l să fiarbă câteva minute sau până când puiul este încălzit. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu cartofi fierți.
Din cartea de bucate Scandinavă de Trina Hahnemann. Text copyright 2008 de Trina Hahnemann; fotografie 2008 de Lars Ranek. Această ediție publicată în 2009 de Andrews McMeel Publishing, LLC.