Pui ușor și orez cu ciuperci
Pui ușor și orez cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 535 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, cremă condensată de supă de ciuperci, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Risotto ușor de orez brun cu ciuperci și Oregano proaspăt, Pui și orez cu ciuperci, și Pui cu orez și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Bateți împreună crema de supă de ciuperci, crema de supă de pui și laptele; deoparte.
Așezați ciupercile și jumătate din amestecul de supă de ceapă uscată într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inci împreună cu orezul fiert.
Se toarnă jumătate din amestecul de supă condensat și se amestecă până se combină bine. Uniformizați ciupercile din vasul de copt, apoi așezați pieptul de pui deasupra. Se acoperă cu amestecul de supă condensat rămas și se presară cu amestecul de supă de ceapă uscat rămas.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore.
Scoateți folia și continuați să coaceți cu 15 minute mai mult înainte de servire.