Somon crud cu castraveti si ceai verde Granita-saumon cru et granit

Somon crud cu castraveti si ceai verde Granita-saumon cru et granit
Somonul crud cu castraveți și ceai verde Granita-saumon cru et granit de concombre au TH Vert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 505 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți așezați-l deasupra somonului, puneți-l pe farfurii, serviți fără să așteptați și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă de la La Tartine Gourmande are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Saumon A L ' Oiselle (somon cu măcriș și șalotă), Somon cu linte și unt de muștar (linte Saumon aux), și Ghimbir Usturoi Haricot Vert (Fasole Verde) pentru rețete similare.

Ingrediente

1Peel castravetePeel castravete2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăTransferați preparatul de castraveți într-o tigaie superficială și puneți-l în congelatorTransferați preparatul de castraveți într-o tigaie superficială și puneți-l în congelator2Continuați să înghețați și să spargeți cristalele de gheață până când sunt complet înghețate, aproximativ 3 ore, în funcție de cantitateContinuați să înghețați și să spargeți cristalele de gheață până când sunt complet înghețate, aproximativ 3 ore, în funcție de cantitate2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăClătiți lămâiaClătiți lămâia1benziIa frumos de coaja de lamaie si lingura suculIa frumos de coaja de lamaie si lingura sucul1dashSe toarnă un ulei de măsline și se păstrează acoperit în frigider până când este gata de utilizareSe toarnă un ulei de măsline și se păstrează acoperit în frigider până când este gata de utilizare1felieSpălați și ardeiul subțireSpălați și ardeiul subțire2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăServiți fără să așteptațiServiți fără să așteptați1Feliesomonul subțiresomonul subțire2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAșezați-l deasupra somonuluiAșezați-l deasupra somonului1Scoateți semințele și tăiați-leScoateți semințele și tăiați-le30La fiecare minut, folosind o furculiță, amestecați granita, răzuind-o de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei, astfel încât să înghețe uniformLa fiecare minut, folosind o furculiță, amestecați granita, răzuind-o de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei, astfel încât să înghețe uniform2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSe ornează cu cojile de lămâie și feliile de ardeiSe ornează cu cojile de lămâie și feliile de ardei2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLăsați să se odihnească timp de 10 mnsLăsați să se odihnească timp de 10 mns2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSe amestecă cu zahărul, sucul de lămâie, pudra de ceai și un strop de sareSe amestecă cu zahărul, sucul de lămâie, pudra de ceai și un strop de sare2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPuneți-l pe farfurii cu 1/2 castravete decojit și feliatPuneți-l pe farfurii cu 1/2 castravete decojit și feliat2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCondimentează cu sare și piperCondimentează cu sare și piper2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSe presară cu ierburile tocateSe presară cu ierburile tocate2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCând sunteți gata să serviți, luați o furculiță pentru a face o lingură de granita de castravețiCând sunteți gata să serviți, luați o furculiță pentru a face o lingură de granita de castraveți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate83
Revista