Pui ușor prăjit la cuptor
Pui ușor prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 330 de calorii . Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD per porție. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Mergeți la magazin și luați pesmet, lapte, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui prăjit la cuptor , pui prăjit la cuptor și pui prăjit la cuptor .
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați primele șapte ingrediente. Într-un alt bol puțin adânc, combinați albușurile și laptele.
Puneți făina într-un al treilea castron puțin adânc. Ungeți puiul cu făină; scufundați în amestecul de albușuri, apoi rulați în amestecul de făină de porumb.
Așezați într-o cameră de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 40 de minute. Stropiți cu spray cu aromă de unt.
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când puiul devine maro auriu și crocant, iar sucul curge limpede.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru puiul prăjit. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Purple Star Ancient Lakes Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Purple Star Ancient Lakes Riesling]()
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Arome de caise și piersici albe trec prin mijlocul gurii dulce, cu arome de caise uscate, fructe cu sâmburi și miere. Echilibrat la final cu aciditate naturală.