Pui Ușor Picant Mexican-American
Ușor picant pui Mexican-American ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 271 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 303 de fani. Un amestec de sos fierbinte, boia de ardei, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Paste Picante De Pui Mexican, Tigaie Picant Pui Mexican, și Rulouri Picante De Ouă De Pui Mexicane La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți un vas mic de copt.
Amestecați sosul fierbinte, ardeiul iute, ardeiul cayenne măcinat și zahărul brun într-un bol și amestecați până când amestecul este bine combinat.
Așezați coapsele de pui în vasul de copt și acoperiți-le cu un strat de sos. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Scoateți folia și coaceți până când puiul a gătit, iar sosul s-a îngroșat și a început să se rumenească, încă aproximativ 20 de minute.