Pui Ușor Parmezan-Usturoi

Pui Ușor Parmezan-Usturoi
Pui ușor parmezan-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 120 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, piept de pui, env. seasons dressing mix, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui Ușor Cu Usturoi Parmezan, Parmezan ușor-pui de usturoi și paste făinoase, și Frigarui Usor De Pui Parmezan-Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă brânza, amestecul de pansament și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Amestec De SalatăAmestec De Salată
BrânzăBrânză
3
Umeziți puiul cu apă; se acoperă cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
ApăApă
4
Așezați într-un singur strat într-un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista