Pui ușor de caise într-o tigaie

Pui ușor de caise într-o tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul ușor de caise într-o tigaie. O porție conține 457 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți conserve de caise, amidon de porumb, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste Ușoare Cu O Singură Tigaie, Ușor De Caise Glazurate De Pui, și Ușor De Caise Glazurate De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și 3 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți; fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează puiul cu sare și piper. Odată ce uleiul este fierbinte, amestecați puiul și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se toarnă bulionul de pui, caisele uscate și conservele de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Caise UscateCaise Uscate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4
Aduceți amestecul la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged, 10 până la 15 minute. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri de apă și se amestecă în amestecul de pui care fierbe. Gatiti pana cand sosul se ingroasa si se curata, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Serviți puiul de caise peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista