Pui Umplut Pepper Jack
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, puiul umplut cu Pepper Jack ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Această garnitură are 297 de calorii, 31 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 1,49 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, brânză pepper jack, jumătăți de piept de pui și condimente pentru taco. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și puiul umplut cu Pepper Jack, burgerii umpluți cu Pepper Jack și Hamburgerii umpluți cu bacon și pepper Jack.
Instrucțiuni
Tăiați brânza în două 2-1/4-n. x 1 inch. x 3/4 inchi. benzi. Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime.
Așezați o fâșie de brânză în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui; îndoiți puiul peste brânză și asigurați-l cu scobitori. Frecați condimentele mexicane peste pui.
Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei pe toate părțile.
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau pana cand carnea nu mai este roz. Aruncați scobitorii.