Pui Umplut Pepper Jack

Pui Umplut Pepper Jack
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, puiul umplut cu Pepper Jack ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Această garnitură are 297 de calorii, 31 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 1,49 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, brânză pepper jack, jumătăți de piept de pui și condimente pentru taco. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și puiul umplut cu Pepper Jack, burgerii umpluți cu Pepper Jack și Hamburgerii umpluți cu bacon și pepper Jack.

Instrucțiuni

1
Tăiați brânza în două 2-1/4-n. x 1 inch. x 3/4 inchi. benzi. Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2
Așezați o fâșie de brânză în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui; îndoiți puiul peste brânză și asigurați-l cu scobitori. Frecați condimentele mexicane peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
3
Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau pana cand carnea nu mai este roz. Aruncați scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista