Pui umplut: Gallina Ripiena ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 791 calorii, 64G de proteine, și 54g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de nucșoară, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Escarole Umplute (Scarola Ripiena), Pui în sos Chile (Aj de Gallina), și Aguado de Gallinan sau supă de orez de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați măruntaiele (ficatul, inima și pipota) puiului. Într-o tigaie mică, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și adăugați măruntaiele în tigaie și sotati la foc mare până se rumenesc. Se condimentează cu sare și piper și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ficat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Într-un cuptor olandez, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mare și adăugați puiul. Se rumenesc peste tot, apoi se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mare, combinați măruntaiele rezervate, firimiturile de pâine, brânza, oul, usturoiul, pătrunjelul, nucșoara și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă bine și se umple cavitatea păsării cu umplutura. Strângeți pasărea cu sfoară de măcelar și puneți-o în cuptorul olandez, împreună cu țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Se toarnă 2 litri de apă clocotită, sărată peste pui și se pune peste flacără medie. Gatiti carnea timp de 1 ora sau pana cand puiul se destrama si lichidul de gatit s-a amestecat cu sucurile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch