Pui Umplut: Gallina Ripiena

Pui Umplut: Gallina Ripiena
Pui umplut: Gallina Ripiena ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 791 calorii, 64G de proteine, și 54g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de nucșoară, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Escarole Umplute (Scarola Ripiena), Pui în sos Chile (Aj de Gallina), și Aguado de Gallinan sau supă de orez de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați măruntaiele (ficatul, inima și pipota) puiului. Într-o tigaie mică, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și adăugați măruntaiele în tigaie și sotati la foc mare până se rumenesc. Se condimentează cu sare și piper și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Într-un cuptor olandez, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mare și adăugați puiul. Se rumenesc peste tot, apoi se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Într-un castron mare, combinați măruntaiele rezervate, firimiturile de pâine, brânza, oul, usturoiul, pătrunjelul, nucșoara și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se amestecă bine și se umple cavitatea păsării cu umplutura. Strângeți pasărea cu sfoară de măcelar și puneți-o în cuptorul olandez, împreună cu țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Se toarnă 2 litri de apă clocotită, sărată peste pui și se pune peste flacără medie. Gatiti carnea timp de 1 ora sau pana cand puiul se destrama si lichidul de gatit s-a amestecat cu sucurile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Serviți bulionul fierbinte cu bucăți de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista