Pui Umplut Cu Ricotta
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, puiul umplut cu Ricotta ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 638 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de busuioc, busuioc, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Simply Recipes are 218 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Ricotta, Coji Umplute Cu Pui-Ricotta, și Pui umplut cu Ricotta și ierburi.
Instrucțiuni
Fluture puiul: clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Fluturați puiul folosind foarfece de pasăre sau un cuțit pentru a tăia de-a lungul unei părți a coloanei vertebrale.
Tăiați de-a lungul celeilalte părți și îndepărtați coloana vertebrală și coada. (Consultați ghidul nostru despre cum să spatchcock sau fluture un pui.)
Întindeți puiul deschis, cu pielea în sus. Apăsați puiul cu palmele mâinilor (sau bateți cu pumnii) pentru a aplatiza puiul. Îndoiți aripile sub pui.
Faceți amestec de ierburi de parmezan ricotta: într-un castron mediu, amestecați ricotta, parmezanul, oul, pătrunjelul, usturoiul, 2 lingurițe de busuioc tocat și 1 linguriță de tarhon tocat.
Umpleți amestecul de ricotta sub pielea de pui: folosind un cuțit ascuțit și degetele, slăbiți pielea deasupra puiului și a tobelor începând de la marginea gâtului. Lucrați cu degetele și mâna pentru a apăsa sub pielea de pui pentru a separa pielea de pui de pieptul de pui, coapse și tobe. Fii blând, pielea se poate rupe cu ușurință.
Puneți cu grijă amestecul de brânză sub pielea de pui, apăsând cu degetele pentru a distribui uniform peste pui și tobe.
Ungeți ușor puiul cu ulei; se presară cu 1/2 linguriță busuioc, 1/2 linguriță tarhon, boia și o cantitate generoasă de sare.
pui folosind un cuptor: preîncălziți cuptorul la 500 F.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe un raft într-o tigaie.
Se introduce în cuptor și se reduce imediat căldura la 350 F.
Sau gătiți puiul folosind un grătar: pregătiți grătarul pentru căldură indirectă medie. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți toate arzătoarele la mare până când grătarul este fierbinte, apoi opriți arzătorul din mijloc.
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, așezați cărbunii pe o parte a grătarului și așezați o tigaie mare de aluminiu sub grătar pe lateral fără cărbuni, adăugând câteva căni de apă în tigaia de picurare, astfel încât picăturile să nu ardă.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit, departe de partea cu cărbuni dacă utilizați un grătar cu cărbune sau deasupra arzătorului din mijloc dacă utilizați gaz.
Alternativ, puteți așeza puiul pe un raft într-o tigaie de unică folosință din aluminiu și așezați tigaia pe grătarul de gătit (acest sfat funcționează bine cu grătarele cu gaz, nu l-am încercat încă cu cel cu cărbune). Acoperiți grătarul.
Prăjiți puiul timp de o oră sau până când sucurile curg limpede de pe coapsă atunci când sunt străpunse cu o furculiță. (Carnea de pui trebuie să aibă o temperatură internă de 165 F, atunci când este testată cu un termometru pentru carne.) Dacă pielea se rumeneste înainte ca puiul să fie gătit, acoperiți-l ușor cu folie.
Transferați puiul pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați în sferturi pentru a servi.