Pui Umplut Cu Ricotta

Pui Umplut Cu Ricotta
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, puiul umplut cu Ricotta ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 638 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de busuioc, busuioc, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Simply Recipes are 218 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Ricotta, Coji Umplute Cu Pui-Ricotta, și Pui umplut cu Ricotta și ierburi.

Instrucțiuni

1
Fluture puiul: clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Fluturați puiul folosind foarfece de pasăre sau un cuțit pentru a tăia de-a lungul unei părți a coloanei vertebrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați de-a lungul celeilalte părți și îndepărtați coloana vertebrală și coada. (Consultați ghidul nostru despre cum să spatchcock sau fluture un pui.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Întindeți puiul deschis, cu pielea în sus. Apăsați puiul cu palmele mâinilor (sau bateți cu pumnii) pentru a aplatiza puiul. Îndoiți aripile sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
Faceți amestec de ierburi de parmezan ricotta: într-un castron mediu, amestecați ricotta, parmezanul, oul, pătrunjelul, usturoiul, 2 lingurițe de busuioc tocat și 1 linguriță de tarhon tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Umpleți amestecul de ricotta sub pielea de pui: folosind un cuțit ascuțit și degetele, slăbiți pielea deasupra puiului și a tobelor începând de la marginea gâtului. Lucrați cu degetele și mâna pentru a apăsa sub pielea de pui pentru a separa pielea de pui de pieptul de pui, coapse și tobe. Fii blând, pielea se poate rupe cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Puneți cu grijă amestecul de brânză sub pielea de pui, apăsând cu degetele pentru a distribui uniform peste pui și tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1
Ungeți ușor puiul cu ulei; se presară cu 1/2 linguriță busuioc, 1/2 linguriță tarhon, boia și o cantitate generoasă de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
pui folosind un cuptor: preîncălziți cuptorul la 500 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Se introduce în cuptor și se reduce imediat căldura la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Sau gătiți puiul folosind un grătar: pregătiți grătarul pentru căldură indirectă medie. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți toate arzătoarele la mare până când grătarul este fierbinte, apoi opriți arzătorul din mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, așezați cărbunii pe o parte a grătarului și așezați o tigaie mare de aluminiu sub grătar pe lateral fără cărbuni, adăugând câteva căni de apă în tigaia de picurare, astfel încât picăturile să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit, departe de partea cu cărbuni dacă utilizați un grătar cu cărbune sau deasupra arzătorului din mijloc dacă utilizați gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Alternativ, puteți așeza puiul pe un raft într-o tigaie de unică folosință din aluminiu și așezați tigaia pe grătarul de gătit (acest sfat funcționează bine cu grătarele cu gaz, nu l-am încercat încă cu cel cu cărbune). Acoperiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Prăjiți puiul timp de o oră sau până când sucurile curg limpede de pe coapsă atunci când sunt străpunse cu o furculiță. (Carnea de pui trebuie să aibă o temperatură internă de 165 F, atunci când este testată cu un termometru pentru carne.) Dacă pielea se rumeneste înainte ca puiul să fie gătit, acoperiți-l ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Transferați puiul pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Tăiați în sferturi pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista