Pui umplut cu Margherita® Capicola

Pui umplut cu Margherita® Capicola
Pui umplut cu Margherita® Capicola necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 5,66 USD per porție. O porție conține 927 de calorii , 83 g de proteine și 51 g de grăsimi . Este o garnitură scumpă. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ciuperci portobello, jumătăți de piept de pui, vin alb și brânză fontina. Per total, această rețetă obține un scor bun de 62% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pasta Margherita , Margherita Stackers cu pesto Caprese și Pui umplut cu Caprese .

Instrucțiuni

1
Înfășoară un fluture în pieptul de pui, astfel încât să creezi un buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
2
Așezați 2 felii de capicola, brânză fontina și 2 felii de ciuperci portobello. Prindeți cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
16 Felii De Brânză Fontina16 Felii De Brânză Fontina
CapicolaCapicola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Pardoseală universală, tip rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Puneți uleiul într-o tigaie mare și încălziți-o la foc mediu spre mare. Rumeniți pieptul de pui acoperit cu făină până se rumenește pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți piepturile de pui rumenite într-o oală olandeză sau într-o tavă de copt, adăugați unt, vin alb, supă de pui, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Coaceți timp de 7 minute la 425 de grade, ungeți și coaceți încă 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Serviți în centrul farfuriei, stropiți cu zeama de la tigaie și decorați cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista