Pui umplut cu Margherita® Capicola
Pui umplut cu Margherita® Capicola necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 5,66 USD per porție. O porție conține 927 de calorii , 83 g de proteine și 51 g de grăsimi . Este o garnitură scumpă. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ciuperci portobello, jumătăți de piept de pui, vin alb și brânză fontina. Per total, această rețetă obține un scor bun de 62% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pasta Margherita , Margherita Stackers cu pesto Caprese și Pui umplut cu Caprese .
Instrucțiuni
Înfășoară un fluture în pieptul de pui, astfel încât să creezi un buzunar.
Așezați 2 felii de capicola, brânză fontina și 2 felii de ciuperci portobello. Prindeți cu o scobitoare.
Pardoseală universală, tip rulou.
Puneți uleiul într-o tigaie mare și încălziți-o la foc mediu spre mare. Rumeniți pieptul de pui acoperit cu făină până se rumenește pe toate părțile.
Puneți piepturile de pui rumenite într-o oală olandeză sau într-o tavă de copt, adăugați unt, vin alb, supă de pui, pătrunjel, sare și piper.
Coaceți timp de 7 minute la 425 de grade, ungeți și coaceți încă 7 minute.
Serviți în centrul farfuriei, stropiți cu zeama de la tigaie și decorați cu pătrunjel.