Pui Umplut Cu Lămâie
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul umplut cu lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 505 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, boia de ardei, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Pui De Lămâie Umplut Cu Sos De Busuioc, Pui umplut cu lămâie, capere și ardei iute, și Salată De Pui De Lămâie-Mărar-Ouă Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Umpleți pasărea cu umplutura pregătită și frecați pielea cu uleiul de măsline.
Tăiați 1 lămâie în jumătate; acoperiți deschiderea păsării cu o jumătate de lămâie și umplutură (salvați cealaltă jumătate pentru garnitură).
Se toarnă sucul celei de-a doua lămâi peste pasăre. Condimentează pasărea cu sarea, ardeiul, rozmarinul și salvia.
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 până la 2 ore.
Scoateți capacul la jumătatea drumului prin coacere pentru a se rumeni. Ungeti de multe ori.