Pui Tikka Masala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 637 calorii, 35g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână grea, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pui Tikka masala , cum se face pui Tikka masala, paneer Tikka masala (sanjeev kapoor), cum se face paneer Tikka masala, și Pui Tikka Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: paisprezece până la șaisprezece frigarui de 6 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Pentru marinată și pui: într-un bol, amestecați iaurtul, sucul de lămâie, cayenne, chimen, gingers, scorțișoară, sare după cum este necesar și piper. Odată bine amestecat, adăugați puiul și lăsați carnea să se marineze cel puțin 30 de minute. Nu marinați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Apă Pentru A Permite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pentru sos: topiți untul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Sotati usturoiul si jalapeno timp de 1 minut. Condimentează cu chimen, sare și boia de ardei. Se amestecă piureul de roșii, smântâna grea și smântâna. Se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Filetați puiul pe frigarui. Grătați puiul pe prima parte timp de 3 până la 4 minute, apoi răsturnați și repetați gătitul pe a doua parte. Odată gătit pe a doua parte, periați ambele părți cu sosul pregătit. Lăsați sosul să se încălzească și apoi serviți, garnisind cu verdeață la alegere.
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.