Pui Thailandez în frunze de varză

Pui Thai în frunze de varză ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 152 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de varză napa, apă, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de pește thailandez, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni cu sos de anason stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Salată Thailandeză De Pui De Arahide În Frunze De Andive, Frunze De Varză Umplute, și Frunze De Varză Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați primele 3 ingrediente în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana cand puiul este gata, amestecand sa se prabuseasca.
Scurgere. Puneți amestecul de pui în tigaie; se amestecă menta, coriandru, suc, sos de pește și piper.
Puneți aproximativ 3 linguri de amestec de pui pe fiecare frunză de varză.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.