Pui Teriyaki La Grătar

Reteta de pui teriyaki la gratar este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 253 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, suc de portocale, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui La Grătar Teriyaki, Pui Teriyaki La Grătar, și Pui Teriyaki La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele pentru marinată Teriyaki.
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, întorcând puiul ocazional, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați puiul, cu pielea în sus, la 5 până la 6 inci de la foc mediu 15 minute. Întoarceți puiul. Acoperiți și grătiți cu 10 până la 20 de minute mai mult, rotind și perindând de 2 sau 3 ori cu marinată, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți. Aruncați orice marinată rămasă.