Puiul Tandoori necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ghimbir, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 370 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Pui Tandoori, Pui Tandoori, și Pui Tandoori pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.