Pui Tandoori

Pui Tandoori
Puiul Tandoori necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ghimbir, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 370 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Pui Tandoori, Pui Tandoori, și Pui Tandoori pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista