Pui Szechwan
Pui Szechwan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de zahăr, sherry de gătit, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Cu Sos Szechwan, Pui Picant Szechwan, și Szechwan Pui Se Amestecă Prăji.
Instrucțiuni
Bateți împreună sosul de soia, sherry, zahărul, ghimbirul, amidonul de porumb, ardeiul roșu zdrobit și praful de usturoi într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Puneți ceapa și ardeiul gras pe o farfurie și dați deoparte. Reduceți căldura la mediu-scăzut, amestecați puiul și marinata în aceeași tigaie. Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 15 minute. Amestecați caju și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă ceapa și ardeiul gras, gătind până se încălzește.